BEDRIFTSREISER som er
tilpasset deg

Bennett Asker

Bennett Asker er et kombinert forretnings, gruppe- og fritidsreisebyrå med 8 ansatte, som er partner hos verdens største reisebyråkjede, Amex GBT. Våre primærområder er forretningsreiser og gruppereiser, men som avtalekunde hos oss får man tillegg tilgang til vår dedikerte og erfarne medarbeider for ferie- og fritidsreiser.

Kontaktinformasjon

Bennett Asker

asker@bennettnorway.no+47 66 76 14 60

Mandag – fredag, 0900-1500 (sommertid)

Asker Reisebyrå AS

OM OSS I BENNETT ASKER

Bennett Asker er et kombinert forretnings, gruppe- og fritidsreisebyrå med 8 ansatte. Vi er partner hos verdens største reisebyråkjede, Amex GBT. Bennett Asker har kontorer i Asker og Porsgrunn. I tillegg har vi en rekke kunder i Rogaland. Våre primærområder er forretningsreiser og gruppereiser, men som avtalekunde hos oss får man i tillegg tilgang til vår dedikerte og erfarne medarbeider for ferie- og fritidsreiser.

 

Vi tilbyr et fullserviceprodukt basert både for online-booking, bestilling via telefon eller e-post, samt 24-timers tjeneste som er lokalisert i Oslo. Vi har egenutviklede systemer, applikasjoner og teknologi med høy kvalitet i alle ledd. I samråd med kunden implementerer vi avtaler slik at dere vil oppleve helhetlige og effektive løsninger.

 

Alle våre samarbeidspartnere har stort fokus på bærekraft og miljø. Med stolthet er Bennett Asker støttespiller til KLM’s SAF-program. Her kan du lese mer om dette. Vi er også godkjent Miljøfyrtårn-bedrift.


Alle våre ansatte er spesialister innen sitt fagområde. Dette fordi både forretnings-, gruppe- og fritidsreisemarkedet er egne fag, hvor regler, frister og produkter stadig endres. Dette er en trygghet som kommer våre kunder til gode.

 

Her er noen av fordelene ved å ha en avtale med oss:

 

- Personlig service

- Et team med erfarne reisekonsulenter

- Egen gruppeavdeling

- 24 timers tjeneste

- Online-booking/App

- Reisepolicy

- Tilrettelagt betalingsløsning

- Elektroniske vouchere

- Rapporter

Samarbeide med oss?

Vi dekker hele reiseprosessen fra begynnelse til slutt

Personvernerklæring

Hvordan vi behandler dine personopplysninger i Bennett

Icon
Bennett Asker
Arrow
Norges eldste reisebyrå