BEDRIFTSREISER som er
tilpasset deg

Bennett Kristiansand

Kontaktinformasjon

Bennett Kristiansand

kristiansand@bennettnorway.no+47 38 12 07 07

Mandag – fredag, 0830-1600

Per Refsnes AS

OM OSS I KRISTIANSAND

Bennett Kristiansand er et fullservice reisebyrå og en partner i verdens største reisebyråkjede, American Express Global Business Travel. Hos oss får du hjelp til både bedriftsreiser og gruppereiser. For våre eksisterende og faste kunder kan vi også hjelpe til med feriereiser.

Bennett har eksistert i Norge siden 1850 og er Norges eldste og verdens nest eldste reisebyrå. Kaare Refsnes startet Bennett Kristiansand i 1924 – så i 2024 fyller vi 100 år! Byrået drives i dag av tredje og fjerde generasjon Refsnes.

Vi tilbyr et spekter av reiseløsninger, rådgivning og arrangement for forretningsmarkedet. Alt fra enkle transaksjoner som bestilling av flybilletter, hotell og leiebiler til helhetlige reiseløsninger som baseres på service, egenutviklede systemer og applikasjoner, teknologi og kvalitet i alle ledd. Vi skreddersyr produkter,løsninger og tjenester for små og store bedrifter. Vi skreddersyr gruppereiser etter kundens ønsker og budsjett.

Ved å samarbeide med Bennett Kristiansand vil bedriftens reiserelaterte tjenester bli samlet på et sted, dette bidrar til tidsbesparelser og reduserte reiseutgifter. Vi betjener kunder innen alle bransjer, både i det private næringsliv og i offentlig sektor. Vi tilbyr24-timers service for våre kontraktsfestede kunder.

Vår oppgave er å sørge for at våre kunder kommer dit de skal, sikkert og kostnads effektivt. Vi dekker hele reiseprosessen fra begynnelse til slutt. Hos oss settes alltid kunden i fokus. Vi er opptatt av å bygge langsiktige relasjoner basert på gjensidig respekt og tillitt. 

Vi samarbeider med en rekke kjente og kvalitetssikrede aktører innen reiselivet; flyselskaper, hoteller, leiebilselskaper og kredittkortselskaper. Våre kunder drar fordel av å ha en partner med solid økonomi og omdømme gjennom global ekspertise og lokal kunnskap.

I Kristiansand har vi en variert kundegruppe med både små og store bedrifter, og de aller fleste av våre kunder har vært med oss i en årrekke. Vi verdsetter den tilliten og lojaliten vi får og gjør vårt ytterste for å bevare dette forholdet.

I dag er vi to ansatte med lang erfaring i byrået, hos oss vil alle typer kunder få den hjelpen de behøver. Vi har ambisjoner om at Bennett Kristiansand skal være tilstede for våre kunder i 100 år til.  

Kontakt oss for en uforpliktende samtale om du ønsker mer informasjon om å bli forretningskunde hos oss:

Per Refsnes

38 12 07 07

Per.refsnes@bennettnorway.no

 

Vi som jobber i Bennett Kristiansand:

Per Refsnes: eier og daglig leder av byrået, med over 40 års erfaring. 3. generasjon Refsnes som driver byrået. I tillegg til å ta seg av det administrative er han også operativ og bestiller både forretningsreiser, grupper og ferieturer. Per’s favorittreisemål er Naxos og andre reisemål i Hellas.

Per.refsnes@bennettnorway.no

Marie Refsnes Bjørtvedt: har jobbet i Bennett Kristiansand siden 2008 og er fjerde generasjon Refsnes som er med å drive byrået. Marie jobber hovedsakelig med bestilling av forretnings- og gruppereiser, men hjelper også gjerne til med ferieturer. Marie’s favorittreisemål er Seychellene, USA, Paris, London og København.

marie.refsnes@bennettnorway.no

Samarbeide med oss?

Vi dekker hele reiseprosessen fra begynnelse til slutt

Personvernerklæring

Hvordan vi behandler dine personopplysninger i Bennett

Icon
Bennett Kristiansand
Arrow
Norges eldste reisebyrå