BEDRIFTSREISER som er
tilpasset deg

Bennett Måløy

Bennett Måløy er et kombinert forretnings- og feriereisebyrå og en partner i verdens største reisebyråkjede, American Express Global Business Travel. Hos oss får du hjelp til både bedriftsreiser, gruppe- og feriereiser.

Kontaktinformasjon

Bennett Måløy

maloy@bennettnorway.no+47 57 85 39 50

Mandag – fredag, 0830-1530

Måløy Reisebureau AS

OM OSS I BENNETT MÅLØY

Bennett Måløy er et kombinert forretnings- og feriereisebyrå og en partner i verdens største reisebyråkjede, American Express Global Business Travel. Hos oss får du hjelp til både bedriftsreiser, gruppereiser og feriereiser.

Vi tilbyr et spekter av reiseløsninger, rådgivning og arrangement for forretningsmarkedet. Alt fra enkle transaksjoner som bestilling av flybilletter, hotell og leiebiler til helhetlige reiseløsninger som baseres på service, egenutviklede systemer og applikasjoner, teknologi og kvalitet i alle ledd. Vi skreddersyr produkter, løsninger og tjenester for små og store bedrifter. 

Ved å samarbeide med Bennett Måløy vil bedriftens reiserelaterte tjenester bli samlet på et sted, noe som bidrar til tidsbesparelser og reduserte reiseutgifter. Vi betjener kunder innen alle bransjer, både i det private næringsliv og i offentlig sektor. Vi tilbyr24-timers service for våre kontraktsfestede kunder.

Vår oppgave er å sørge for at våre kunder kommer dit de skal, sikkert og kostnads effektivt. Vi dekker hele reiseprosessen fra begynnelse til slutt. Hos oss settes alltid kunden i fokus. Vi er opptatt av å bygge langsiktige relasjoner basert på gjensidig respekt ogtillitt. 

Vi samarbeider med en rekke kjente og kvalitetssikrede aktører innen reiselivet; flyselskaper, hoteller, leiebilselskaper og kredittkortselskaper.  

Våre kunder drar fordel av å ha en partner med solid økonomi og omdømme gjennom global ekspertise og lokal kunnskap.

Bennett har eksistert i Norge siden 1850 og er Norges eldste og verdens nest eldste reisebyrå. Lokalt i Måløy har vi kontrakterte kunder i både offentlige og private bedrifter. Vi har også lang erfaring fra salg av private feriereiser, noe som kommer våre kontrakterte bedrifter til gode.

Kontakt Ann-Elisabeth Blålid Thorsen på annelisabeth.blaalid@bennettnorway.no eller 57 85 39 50 for en uforpliktende samtale om du ønsker mer informasjon om å bli forretningskunde hos oss.

 

Oss i Bennett Måløy:

ANN-ELISABETH BLÅLID THORSEN - byråleder i Måløy. Har jobbet i byrået siden 1998. Ann-Elisabeth er reiselysten og stadig på jakt etter nye spennende reisemål. Ann-Elisabeths favorittreisemål er Dubai og Singapore.

Tlf. 57 85 39 50
annelisabeth.blaalid@bennettnorway.no  

INGVILL SUNDE - har jobbet i Bennett Måløy siden 1992. Ingvill liker å besøke nye steder og deler gjerne sine erfaringer med deg. Ingvill sin hittils beste reiseopplevelse er spaserturen på den kinesiske mur.

Tlf. 57 85 39 50
ingvill.sunde@bennettnorway.no 

Samarbeide med oss?

Vi dekker hele reiseprosessen fra begynnelse til slutt

Personvernerklæring

Hvordan vi behandler dine personopplysninger i Bennett

Icon
Bennett Måløy
Arrow
Norges eldste reisebyrå