BEDRIFTSREISER som er
tilpasset deg

Bennett Elverum

Bennett Elverum er et kombinert forretnings-, gruppe- og feriereisebyrå og en partner i verdens største reisebyråkjede, American Express Global Business Travel. Hos oss får du hjelp til både bedriftsreiser, gruppereiser og feriereiser.

Kontaktinformasjon

Bennett Elverum

elverum@bennettnorway.no+47 62 43 59 90

Mandag – fredag, 0830-1630

Hedmark Reisebyrå AS

OM OSS I BENNETT ELVERUM

Bennett Elverum er et kombinert forretnings-, gruppe- og feriereisebyrå og en partner i verdens største reisebyråkjede, American Express Global Business Travel. Hos oss får du hjelp til både bedriftsreiser, gruppereiser og feriereiser.

Vi er 3 erfarne reisekonsulenter, som gjerne hjelper deg med planleggingen av din eller din bedrifts neste reise.

Vi tilbyr et spekter av reiseløsninger, rådgivning og arrangement for forretningsmarkedet. Alt fra enkle transaksjoner som bestilling av flybilletter, hotell og leiebiler til helhetlige reiseløsninger som baseres på service, egenutviklede systemer og applikasjoner, teknologi og kvalitet i alle ledd. Vi skreddersyr produkter, løsninger og tjenester for små og store bedrifter. 

Ved å samarbeide med Bennett Elverum vil bedriftens reiserelaterte tjenester bli samlet på et sted, noe som bidrar til tidsbesparelser og reduserte reiseutgifter. Vi betjener kunder innen alle bransjer, både i det private næringsliv og i offentlig sektor. Vi tilbyr 24-timers service for våre kontraktsfestede kunder.

Vår oppgave er å sørge for at våre kunder kommer dit de skal, sikkert og kostnadseffektivt. Vi dekker hele reiseprosessen fra begynnelse til slutt. Hos oss settes alltid kunden i fokus. Vi er opptatt av å bygge langsiktige relasjoner basert på gjensidig respekt og tillitt. 

Vi samarbeider med en rekke kjente og kvalitetssikrede aktører innen reiselivet; flyselskaper, hoteller, leiebilselskaper og kredittkortselskaper.  

Våre kunder drar fordel av å ha en partner med solid økonomi og omdømme gjennom global ekspertise og lokal kunnskap.

Bennett har eksistert i Norge siden 1850 og er Norges eldste og verdens nest eldste reisebyrå. I Elverum startet vi opp under navnet Bennett Reisebureau 1. desember 2000.  Dere finner oss på «Manhatten» i Elverum – Gml. Trysilveg 6.

Lokalt i Elverum har vi kontrakterte kunder i både offentlige og private bedrifter og er en stolt partner av Elverum Håndball. Vi har en egen konsulent som er ekspert på feriereiser, noe som kommer våre avtalekunder til gode.

Velkommen til oss på Bennett Elverum!

Kontakt Merethe Johnsen på 62 43 59 90 eller merethe.johnsen@bennettnorway.no for en uforpliktende samtale om du ønsker mer informasjon om å bli forretningskunde hos oss.

VÅRE REISEKONSULENTER

Vi har mange års erfaring i reisebransjen. Vi hjelper deg gjerne både før, under og etter reisen, slik at du skal få en trygg reiseprosess. Vi er her for deg! Uansett type reise, og hvor i verden du ønsker å dra, kan vi med vår samlede kompetanse finne den beste reisen for deg og din bedrift. Ta kontakt med en av oss neste gang du skal ut og reise.

VERONICA DYRENG - har jobbet hos Bennett Elverum som reisekonsulent siden 2005. 

Tlf. 62 43 59 92
veronica.dyreng@bennettnorway.no

Spesialområde: Veronica håndterer alle våre firmakunder, og er ekspert på profiler. I tillegg tar hun seg også av private feriereiser.

MERETHE JOHNSEN – byråleder. Har lang erfaring, begynte å jobbe i reisebyrå i 1981. 

Tlf. 62 43 59 90
merethe.johnsen@bennettnorway.no  

Spesialområde: Grupper, har blitt en ”kløpper” i å arrangere turer ut i det blå! 

LISE EIDSAND – har lang erfaring som reisekonsulent, begynte sin karriere i 1978.

Tlf. 62 43 59 90

lise.eid@bennettnorway.no  

Spesialområde: forretningsreiser og gruppebestillinger.

Samarbeide med oss?

Vi dekker hele reiseprosessen fra begynnelse til slutt

Personvernerklæring

Hvordan vi behandler dine personopplysninger i Bennett

Icon
Bennett Elverum
Arrow
Norges eldste reisebyrå