Grupper, møter og konferanser

Gruppereiser

Reise flere sammen? Vi har bred erfaring og riktig kompetanse for å skape rammen for et vellykket arrangement, om det er firmatur, konferanse, blåtur, kick-off, seminar, tur med laget og foreningen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Firma- og gruppearrangementer

Vi gir profesjonell hjelp til planlegging og bestilling; våre dyktige konsulenter tilrettelegger i forhold til ønsker og budsjett.

Icon
Firmatur
Arrow
Icon
Kundeturer
Arrow
Icon
Incentive- og belønningsturer
Arrow
Icon
Kick-off & teambuilding
Arrow
Icon
Møter, kurs og konferanse
Arrow
Icon

Reiser til sportsarrangementer/Sportsturer
Arrow

Vår intensjon er å bidra til at ditt arrangement blir målrettet og vellykket på alle vis. Hos oss er alt mulig! Gruppereiser er et tidkrevende og utfordrende fagområde. Overlat jobben til oss.

Du som kunde drar fordel av å bestille dine reiser hos et reisebyrå med god økonomi, solid omdømme, høy kompentanse og et globalt nettverk i tillegg til lokal ekspertise. Vi har kompetanse, erfaring og systemer som gjør det lettere for deg å ta smarte valg.

Bærekraft er i førersetet når vi velger våre samarbeidspartnere. Det er avgjørende at vi evner å konkretisere tiltak og muligheter for hvert enkelt arrangement vi gjennomfører. Våre kunder skal være trygge på at de har et byrå i ryggen, som er en reell bidragsyter for et bedre klima.  

Vi tilbyr de fleste leverandører og har et volum som gir oss gode innkjøpsbetingelser og dermed gode priser til deg som kunde. Hos oss får du personlig service og ekspertise i tillegg til gode digitale verktøy som forenkler hele prosessen for deg.  

Norges eldste reisebyrå