BEDRIFTSREISER som er
tilpasset deg

Bennett Hønefoss

Bennett Hønefoss er et fullservice reisebyrå og en partner i verdens største reisebyråkjede, American Express Global Business Travel. Hos oss får du hjelp til både bedriftsreiser, gruppereiser og feriereiser.

Kontaktinformasjon

Bennett Hønefoss

honefoss@bennettnorway.no+47 32 17 11 00

Mandag – fredag, 0900-1500 (Sommertid)

Hønefoss Reisebyrå AS

OM OSS I BENNETT HØNEFOSS

Bennett Hønefoss er et fullservice reisebyrå og en partner i verdens største reisebyråkjede, American Express Global Business Travel. Hos oss får du hjelp til både bedriftsreiser, gruppereiser og feriereiser.

Bennett Hønefoss er et velrenommert firma som har drevet butikk på Hønefoss siden 1983. Vi har vært på jobb og hjulpet våre kunder gjennom alle kriser. Vi er til stede for deg og tar ansvar for din reise og besvarer spørsmål om eksisterende og fremtidige reiser som er bestilt gjennom oss.

Vi tilbyr et spekter av reiseløsninger, rådgivning og arrangement for forretningsmarkedet. Alt fra enkle transaksjoner som bestilling av flybilletter, hotell og leiebiler til helhetlige reiseløsninger som baseres på service, egenutviklede systemer og applikasjoner, teknologi og kvalitet i alle ledd. Vi skreddersyr produkter,løsninger og tjenester for små og store bedrifter. 

Ved å samarbeide med Bennett Hønefoss vil bedriftens reiserelaterte tjenester bli samlet på et sted, noe som bidrar til tidsbesparelser og reduserte reiseutgifter. Vi betjener kunder innen alle bransjer, både i det private næringsliv og i offentlig sektor. Vi tilbyr24-timers service (lokalisert i Oslo).

Vår oppgave er å sørge for at våre kunder kommer dit de skal, sikkert og kostnadseffektivt. Vi dekker hele reiseprosessen fra begynnelse til slutt. Hos oss settes alltid kunden i fokus. Vi er opptatt av å bygge langsiktige relasjoner basert på gjensidig respekt og tillitt. 

Vi samarbeider med en rekke kjente og kvalitetssikrede aktører innen reiselivet; flyselskaper, hoteller, leiebilselskaper og kredittkortselskaper. Våre kunder drar fordel av å ha en partner med solid økonomi og omdømme gjennom global ekspertise og lokal kunnskap.

Bennett har eksistert i Norge siden 1850 og er Norges eldste og verdens nest eldste reisebyrå. Det ble startet i Oslo av Thomas Bennett under navnet Bennett Reisebureau. Bennett på Hønefoss startet opp i 1983. I dag finner du oss i andre etasje på Løchen Fogth-gården (gå inn bakveien og opp en trapp for å finne oss). Vi er klare for å hjelpe deg med alt av reiser, ingen reiser er for små for oss.

Lokalt på Hønefoss har vi kontrakterte kunder i både offentlige og private bedrifter. Vi handler både privat- og forretningsreisemarkedet. Sammen med vår søsterbedrift Sponsor Compagniet AS, har vi de siste årene spesialisert oss på sportsreiser, som f. eks. skiskyting, hoppuka, annen vintersport og Tour de France. Sammen jobber vi med felles prosjekter. Skal du ut og reise på privaten (eller kanskje på firmatur?) er vår nyeste kollega Ole Vidar spesialist på reiser til Disney- og andre temaparker.  

Kontakt John Trulsen på 32 17 11 00 eller john.trulsen@bennettnorway.no for en uforpliktende samtale om du ønsker mer informasjon om å bli forretningskunde hos oss.‍‍

Samarbeide med oss?

Vi dekker hele reiseprosessen fra begynnelse til slutt

Personvernerklæring

Hvordan vi behandler dine personopplysninger i Bennett

Icon
Bennett Hønefoss
Arrow
Norges eldste reisebyrå